SCAN_P5_9983JPG copy.jpg
SCAN_P5_9983JPG copy.jpg

Gårdsmiddag 2017


Maten smakar bättre när man vet vart den kommer ifrån

SCROLL DOWN

Gårdsmiddag 2017


Maten smakar bättre när man vet vart den kommer ifrån

Skattmansö
& Restaurang AG

20 MAJ & 19 AUGUSTI – STOCKHOLM


Familjen Johanssons gård Skattmansö är belägen i en naturskön dalgång med betes- och åkermarker. Gården ligger i Uppland ca en timme utanför Stockholm. Vid grillen stod Restaurang AG, flerfaldigt prisbelönade som Sveriges bästa köttkrog, och serverade en grillupplevelse med Sveriges bästa kött i fokus. 

Göteborg


Göteborg


Bänatorp
& TOSO

10 JUNI – GÖTEBORG


På gården Bänatorp bor Svante Gustafsson med familj. Gården är belägen i Västergötland ca en timme utanför Göteborg.         I köket stod TOSO utsedd till Sveriges bästa asiatiska restaurang och serverade en unik smakupplevelse. En fartfylld kväll där panasiatiska tolkningar för första gången flyttade in på en gård i Västergötland. 

Malmö


Malmö


Börringe
& Holy Smoke BBQ

17 JUNI – MALMÖ


Vi välkomnades hem till familjen Ramel och deras gård Börringe kloster, belägen i Skånes inland ca 30 minuter utanför Malmö. Vid grillen stod Holy Smoke BBQ, nominerade till Sveriges bästa krog och smaksättare vid Restauranggalan 2017. Kvällen gick i rökens tecken och bjöd på en majestätisk upplevelse med fylliga smaker i centrum. 

Linköping


Linköping


Stora Greby
& Johannes Kök

12 AUGUSTI – LINKÖPING


I hjärtat av Östergötland, ca 20 minuter från Linköping, bor Magnus Andersson med familj på gården Stora Greby. Vid grillen stod Johannes Kök, en av Sveriges mest spännande köttkrogar och serverade en grillupplevelse med det absolut bästa trakten har att erbjuda.